Portfolio

Hieronder een kijkje in mijn portfolio. Voor meer informatie over onderstaande projecten: klik op het beeld.

Benieuwd wat Catchy Design voor jouw kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat opdrachtgevers over mij zeggen:

“Werken met Petra doe ik al ruim twintig jaar heel graag. Niet alleen omdat ze een goede en creatieve vormgever is met oog voor kleur, balans en detail, en met een grote loyaliteit en professionaliteit richting onze opdrachtgevers. Maar ook omdat ze in staat is om te voelen wat ik bedoel, en dat te verbeelden. Zo helpt ze mij om mijn ideeën manifest te maken. En pas dan gaat een idee leven en wortelen in de werkelijkheid. Petra doet groeien.”

Iris Casteren van Cattenburch
Onderzoeker (Universiteit Utrecht, GovernEUR|Erasmus Universiteit Rotterdam) en strategisch adviseur (Conjunction via Communications)

“Voor mijn éénpersoons-bedrijf heeft Petra een prachtig, krachtig en transparant beeldmerk gemaakt. Héél anders dan ik zelf oorspronkelijk voor ogen had maar helemaal in de roos. Dat zegt veel over de kwaliteit van Petra. Met haar aanpak gaat ze naar de kern van je dienst of product en vervolgens neemt ze je zorgvuldig mee in de uitwerking. Die uitwerking past als een handschoen, is mooi én heeft een logische opbouw. En het leuke voor mij was: door samen te werken met Petra werd mijn verhaal ook weer duidelijker!”

Karin van der Velde
Karaadt

“Voor alles waar ik in mijn werk als bestuursadviseur en auteur van managementboeken tegen aan loop als het om vormgeving gaat, schakel ik Catchy Design in. Treffende logo’s, prachtige omslagen (zie de serie: ‘Vensters op…’!), inspirerende illustraties, het is altijd goed.
Tijdens het schrijven van mijn boeken bedenk ik allerlei figuren. Immers, beelden zeggen meer dan veel woorden. Petra is in staat mijn handgetekende plaatjes snel om te zetten in strakke figuren. Dat helpt enorm bij het tot stand brengen van de uiteindelijke teksten, die enorm opknappen van Petra’s werk.
En nog heel plezierig samenwerken ook – en dat is niet onbelangrijk!”

Leo van de Voort
Bestuursadviseur bij Fuel for Living Strategies en auteur van diverse managementboeken

“Petra verzorgt de huisstijl van verschillende van mijn bedrijfsinitiatieven en weet mij daarmee telkens weer te verrassen. Het verhaal achter het beeld past altijd beter bij mijn idee ervan. Zo ieder haar vak zeg maar en Petra is een echte grafisch design vakvrouw.”

Alexander Reuvers
Business development, commercie en innovatie advies en interim management

“Over een periode van 10 jaar heeft Petra verschillende opdrachten voor mij gedaan. Het is altijd prettig geweest om met Petra samen te werken. Ze is stipt, accuraat, voelt goed aan wat ik voor ogen heb, maar durft daar ook vanaf te wijken. Ik hoop nog vele jaren met haar samen te kunnen werken. Voor een ieder die op zoek is naar een creatief en uniek, en betrouwbaar ontwerper, zoek niet verder!”

Nicole van der Sman
Flow Yoga with Nicole

“In mijn werk als arbeidsdeskundige werk ik zelfstandig, doelgericht en weet ik veelal hoe dit doel te bereiken. Dit werk past bij mijn karakter. Wat ook heel goed past is het werk van Petra. Ze heeft aan weinig woorden genoeg om een prachtig beeld te maken dat past bij het doel. Petra stelt nooit teleur, integendeel! Petra is naast creatief en vindingrijk ook iemand met oog voor de opdrachtgever, altijd bereid om te adviseren of te helpen. Super fijn werken met Petra.”

Marjolein Egmond
Egmond Advies
Ja, ik ben geïnteresseerd!

Stuur een bericht en ik neem zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.