Hallo!

Mijn naam is Petra van der Lem (1976) en ik ben een creatieveling. Inspiratie haal ik uit voorwerpen en dingen om me heen, maar ik hou vooral van kleuren. Mijn favoriete kleur is de regenboog ? Ik gebruik liever geen zwart, maar ook niet nooit (als je begrijpt wat ik bedoel).

Mijn stijl is kleurrijk, grafisch maar ook dromerig en intuïtief. Ik laat mij graag leiden door wat er op het papier of doek gebeurt. Ik pas graag kleuren toe als sfeermaker of als statement. Een kleur zegt veel over het karakter van een persoon, de uitstraling van een onderneming, of de sfeer van een interieur. Ik heb oog voor detail en kan genieten van kleine imperfecties en onverwacht mooie vlekken.

Ik woon in Zuid-Holland precies tussen de historische steden Den Haag, Leiden, Gouda en Delft in. Onder de naam Catchy Design houd ik mij als ontwerper bezig met alles wat met vormgeven te maken heeft. Ik heb een studio aan huis. Met ruim 20 jaar ervaring als vormgever, kunstenaar en illustrator, ben ik geïnteresseerd in uitdagingen en (nieuwe) opdrachtgevers waarmee ik met veel enthousiasme en plezier kan samenwerken.

Ik ben tevens opgeleid als Interieur ontwerper en heb een BA in Kunstgeschiedenis met een minor in Grafiek & grafische technieken. De afgelopen twee jaar heb ik het accent in mijn werk verlegd naar surface & pattern design en het maken van kunst.

Petra van der Lem

BIO

2018-2019
Basistraining Genezend Tekenen
Kolam, Zutphen

2002 – 2008
BA – Kunstgeschiedenis
+ Minor Grafiek & grafische technieken
Universiteit Leiden, Leiden

1997 – 2001
Architectonische Vormgeving/Interieurarchitectuur
KABK, Den Haag

1992 – 1996
Reproductie tekenen/DTP
Grafisch Lyceum Rotterdam, Rotterdam

Ja, ik ben geïnteresseerd!

Stuur een bericht en ik neem zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.