Strategie zoekt flow!

De opvallende cover van Strategie zoekt flow! heb ik gemaakt. Het boek is geschreven door Jan Bultsma & Leo van de Voort. De contrasterende blauwe vorm in het rood is een uitvergroot gedeelte van het logo van ‘De Stroomversnelling, werkplaats voor organisatievraagstukken’ waar beide heren als organisatiedeskundigen voor werkzaam zijn. Deze uitsnede staat tevens symbool voor een viaduct of een brug waaronder de stroom zijn weg vindt.


Strategie zoekt flow!

Strategie zoekt flow! biedt houvast voor bestuurders en managers van organisaties die zich verwonderen over het achterblijven van prestaties bij het beschikbare potentieel en die bereid zijn tot niet-vrijblijvende reflectie.

‘Dit boek biedt geen snelweg naar succes. Korte routes zijn namelijk altijd te gemakkelijk. De weg naar duurzaam succes kan alleen bewandeld worden, zo schrijven Leo en Jan, door ongemakkelijke waarheden onder ogen te zien, tijd en aandacht te nemen voor reflectie, ruimte te laten voor een meervoudige werkelijkheid en hard en zacht aan elkaar te verbinden. Pas dan kan het energieverkwistende “gedoe” in bedrijven worden omgebogen tot het op een verantwoorde, integere en gepassioneerde wijze het beste halen uit jezelf, je team en de organisatie. Aanbevolen voor wie verder wil kijken dan de hectiek van het moment en de waan van de dag.’ – Twan van de Kerkhof, oprichter European Leadership Platform (ELP) en auteur van De reis van de leider.

Strategie zoekt flow! word uitgegeven door Warden Press

Strategie zoekt flow!
Jan Bultsma & Leo van de Voort
ISBN: 9789492004147


Geef een reactie